Kellfri är ett företag som säljer diverse skogsmaskiner och tillbehör, vilket markägare som fiskar i sina egna sjöar med tillhörande skog kan behöva. Det förekommer ofta att naturen tar över och täcker framkomliga vägar, men med hjälp av rätt maskiner kan man röja exempelvis vägen ner till sjön och få bättre fiskeupplevelser sommar som vinter.

Dessa maskiner kan du behöva

Om du är en fastighetsägare som har marker med skog och sjöar som du utnyttjar för alltifrån jakt till fiske, är det viktigt att du håller efter dina marker så att de håller sig i ordentligt skick. Det gäller till exempel att hålla efter så att växtligheten inte tar över. För det kan du behöva diverse maskiner och tillbehör för att kunna göra ett bra jobb, alltifrån en maskintrailer till en motorsåg. För att kunna hålla efter växtligheten till sjön där du brukar fiska kan det vara bra att ha redskap för trädfällning samt för att kunna transportera bort träden. Det kan också vara bra att ha en vedklyv för att kunna hantera alla träd som fälls och använda dem till ved när vintern kommer. Allt det och mycket mer hittar du hos Kellfri.

Varför ska man handla hos Kellfri?

Fördelen med att handla hos Kellfri är bland annat deras stora utbud av maskiner och tillbehör. Som markägare, lantbrukare eller boende på landet med en stor trädgård, kan man behöva lite rejälare redskap och maskiner för att bland annat hålla efter snön på vintern. Till skillnad från en villa i stan så kan ett hus på landet ha mycket större ytor av snö eller gräs som behöver röjas, för att hålla efter fastigheten ordentligt. Hos Kellfri hittar man bra produkter till bra priser och man kan dessutom få sakerna hemlevererade gratis om man handlar över en viss summa exklusive moms.